Условия за ползване

;

Добре дошли в Медицински комплекс Доверие. Използвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате с Условията за ползване, описани по-долу. Ако не сте съгласни с тези Условия за ползване, моля, не използвайте нашия уебсайт.

Информацията на сайта
Медицински комплекс Доверие се стреми да предоставя точна и актуална информация на своите потребители. Въпреки това, Медицински комплекс Доверие не поема отговорност за точността и пълнотата на информацията, която се предоставя на уебсайта. Използването на информацията на уебсайта е изцяло на Ваша отговорност.

Авторски права
Всички материали на уебсайта на Медицински комплекс Доверие, включително текст, изображения, графика, лога, банери, анимация, видео и аудио материали, са защитени от авторското право. Материалите не могат да бъдат копирани, разпространявани, променяни или използвани за комерсиални цели без предварително писмено разрешение от Медицински комплекс Доверие.

Лични данни
Медицински комплекс Доверие зачита личните данни на своите потребители и гарантира тяхната защита. Всяка информация, която Медицински комплекс Доверие получава от Вас, ще бъде използвана само за целите, за които е предоставена. Медицински комплекс Доверие няма да споделя Вашите лични данни с трети страни без предварително Ваше писмено съгласие, освен ако не е изискано от закон или от правителствени органи.

Поведение на потребителите
Медицински комплекс Доверие си запазва правото да прекратява достъпа на потребители, които нарушават Условията за ползване или правата на други потребители. Потребителите на Медицински комплекс Доверие не могат да публикуват, изпращат или споделят съдържание, което е незаконно, вредно, заплашващо, клеветническо, дискриминационно или обидно. Потребителите не могат да се представят като други хора, да злоупотребяват със свои потребителски профили или да извличат лична информация от други потребители.

Промени в Условията за ползване
Медицински комплекс Доверие си запазва правото да променя Условията за ползване по всяко време без предупреждение. Промените ще бъдат валидни от момента на публикуването им на уебсайта. Потребителите трябва да проверят редовно Условията за ползване за промени.

Отказ от отговорност
Медицински комплекс Доверие не носи отговорност за щети, пряко или косвено причинени от използването на уебсайта или на информацията, която се предоставя на него. Медицински комплекс Доверие не гарантира, че уебсайтът ще бъде непрекъснат, безгрешен, безопасен и без вируси.

Приложимо право
Условията за ползване се уреждат и тълкуват в съответствие с българското право. Всякакви спорове, произтичащи от използването на уебсайта или на информацията, която се предоставя на него, ще бъдат решавани от съответните съдилища в България.


Ръководните принципи в работата на екипа на МК "Доверие" са:


Безотказност
Професионализъм
Качество
Коректност
Висок морал, Човещина и Етика

Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки