Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Пациентите за нас

Пациентите за нас

Искам целият свят да знае, че в МБАЛ "Доверие" се прави хирургия по ноти.
Това постига д-р Янчо Делчев от Гинекологично отделение с неговите ръце, ум и сърце, и екип.
... ... ...
Оценявам високо професионализма и искрено Благодаря на целия състав от лекари, акушерки и санитарки в отделението. Пожелавам Ви това, което всичките пари на света НЕ могат да купят - ЗДРАВЕ!


П. Гулева

Бих искала да изразя най-дълбока благодарност за високия професионализъм и топлото човешко отношение към д-р Янчо Делчев, неговия екип и дежурни лекари в гинекологичното отделение на болницата.

Д. Тончева

Не знам как да започна този увод, а това рядко ми се случва. Не искам да звучи патетично и превъзнесено, а само и единствено искрено. Постъпих в отделение по гинекология в МБАЛ „Доверие” за да ми бъде извършена оперативна интервенция за отстраняване на матката. Признавам, бях много притеснена, не предполагах, че тук мога да срещна толкова внимание и топлота. Екипът в отделението се оказаха мили и сърдечни. Вдъхнаха ми сила, кураж и спокойствие.

Операцията бе извършена с робот Да Винчи – последен писък на технологията, все пак сме в 21-и век. Човек иска да напише нещо по-различно от другите, нещо повече, нещо по-хубаво..., но каквото и както да го каже, ще бъде малко и недостатъчно...

Чудесен екип и перфектно свършена работа! Респект към професионализма им!

Доверете им се, знайте,че сте попаднали на правилното място, ще бъдете в добри ръце!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип, за високия професионализъм, всеотдайност и хуманност!!! Пожелавам Ви здраве и сили, за да помагате на още много хора!

Снежана Алексиева,
Златоград
18.11. 2014 г.

С. Алексиева

Трогнат съм от доброто обслужване и внимание от целия екип на болницата начело с д-р Бирданов. Благодаря Ви!

А. Спиридонов