Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Пациентите за нас

Пациентите за нас

Прекрасна болница с удивително обслужване! Страхотен персонал и прекрасно отношение.

Благо Борисов

Огромни благодарности към д-р Янчо Делчев и неговия екип към отделение гинекология! Благодаря ви за вниманието и за това че ви има да помагате на всички нуждаещи се!!!

Таня Русинова

Искам да изразя благодарността си към целия екип на МБАЛ Доверие! Миналата година след неколкократни прегледи при доктор Рашкова, ендокринолог, ми откриха здравословен проблем. С всички процедури, ЯМР и изследвания екипът буквално ми спаси живота!
И днес половин година по-късно отново се уверявам в приветливото отношение на администраторките, невероятното внимание на доцент Чакъров, лекарите и сестрите при Скенера! Благодарна съм ви за всички грижи, професионални и човешко отношение!

Анна Героева

Изразявам голяма благодарност на д-р Янчо Делчев и негов екип и персонал от отделение "Гинекология" за професионализма, почтеност и труд. Изключително благодаря на д-р Боряна Балтаджиева, която е освен че е страхотен лекар, е ЧОВЕК, който осезаемо носи клетвата на Хипократ в душата си. В ръцете на такъв екип човек се чувства спокоен. Бог да ви е на помощ в вашият благословен труд да помагате на хората.

Janna Fridman