От Индия до България: Защо хирургът д-р Джимша Джеймс избра МБАЛ "Доверие" за своето професионално развитие

Доктор Джимша Джеймс е млад лекар от Индия, който е избрал България за своето професионално развитие. Той е началник на отделението по ортопедия и травматология в Медицински комплекс "Доверие" и е изключително доволен от работата си в България.

Д-р Джеймс похвали здравеопазването в България, като отбеляза, че е голямо предимство, че пациентите имат директен достъп до лекарите. Това позволява на лекарите да помагат на пациентите в ранния етап на заболяването. Също така, той споделя, че има много иновации в медицината в България.

В специално интервю за SafeNews хирургът споделя, че в България има много хора, които търсят помощ от лекарите, след като са се самолекували или са получили съвети от непрофесионалисти. Той подчертава, че профилактиката и редовните прегледи са много важни, за да се откриват заболяванията в ранен етап и да се лекуват много по-лесно.

Д-р Джимша Джеймс работи с млади хора, които се нуждаят от смяна на стави и деца със ставни проблеми, които не са открити на ранен етап. Той призовава за профилактични прегледи и подчертава важността на това да се откриват заболяванията в ранен етап, за да се лекуват много по-лесно.

 

 


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки