Медицински комплекс „Доверие“: Качествено лечение на гинекологични заболявания

Медицински комплекс „Доверие“ е мястото, където жените могат да получат качествено лечение на различни заболявания на половата система. В отделението по гинекология се лекуват много различни заболявания като: онкологични заболявания, миома на матката, киста на яйчника, рана на маточната шийка, кървене в менопауза и други. Операциите се извършват по всички съвременни методи на медицината, отворени интервенции и роботизирана система „Да Винчи“.

 

 

Д-р Янчо Делчев, специалист в областта на гинекологията, смята, че особено младото поколение има достатъчно информация. Той насърчава младите хора да знаят, че профилактиката е много важно нещо, което може да предотврати много сериозно заболяване. Д-р Делчев призовава младите жени да посещават гинеколог още преди започване на половия им живот и при нарушения на менструалния им цикъл.

 

 

Най-честите заболявания в гинекологичен кабинет са обикновено възпалителни заболявания и изменения или промяна на менструалния цикъл. В отделението по гинекология на медицински комплекс „Доверие“ има доста пациенти с предракови състояния. За съжаление, възрастта няма значение при тези заболявания и все по-тежки диагнози се наблюдават във всяка възрастова група.

 

 

Методите на лечение в медицински комплекс „Доверие“ включват роботизирана система „Да Винчи“, която започна да се прилага през 2014 г. Оттогава екипът на комплекса е извършил около 1400 операции. За всяко заболяване се прилага алгоритъм за диагностика, лечение и проследяване. В медицински комплекс „Доверие“ всички пациенти са важни и получават максимално внимание и грижа.

 

 

Повече можете да видите във видеото:

 


Бюлетин

Медицински комплекс ДОВЕРИЕ 2024 All rights reserved.
За нас
Полезни връзки