Медицински комплекс ДОВЕРИЕ

EN
Начало/Медицински център "Доверие"

Медицински център "Доверие"

Медицински център “Доверие” предлага широк набор от възможности за диагностична и консултативна дейност. Разполага със следните специализирани кабинети:

·         вътрешни болести

·         кардиология

·         гастроентерология

·         нефрология

·         ендокринология

·         неврология

·         хирургия

·         ортопедия и травматология

·         урология

·         гинекология

·         УНГ

·         офталмология

·         дерматология

·         клинична хематология

·         физикална и рехабилитационна медицина

·         психиатрия

·         педиатрия

 

Диагностичните звена, разположени на територията на комплекса, извършват: функционална диагностика в кардиологията; широка гама от лабораторни, микробиологични и цитологични изследвания; образна диагностика – чрез последно поколение многосрезов скенер, рентген, ехограф, мамограф, апарат за измерване на костна плътност, ехокардиограф с 4D опция за бременни.

 

За улеснение на нашите пациенти, част от помещенията на медицински център “Доверие” са предоставени за ползване на общопрактикуващи лекари, стоматолози, аптека и кафене.

 

Работно време

Информация относно графика на всеки от специалистите ни може да бъде полученa чрез онлайн модула за записване на час или от наш регистратор - на тел. номер 02 / 40 36 100.

 

Знаем, че в динамичното ежедневие на мнозина планирането и осъществяването на посещение за извършване на преглед или изследване често е затруднено. Затова медицински център Доверие предоставя най-търсените диагностично – консултативни услуги и в съботните дни. 

 

Първо посещение в медицински център "Доверие"

Предварителното записване на час за преглед в медицинския център е важно условие за осигуряване на комфорта на всички наши пациенти и максимално спокоен работен процес на персонала.  

 

При посещението Ви първо трябва да бъдете регистрирани на съответното гише, което се намира в централното фоайе на комплекса. Регистраторите ни ще оформят необходимата документация за извършване на планираните прегледи или изследвания и ще Ви предоставят основна информация относно предстоящите стъпки. От там нашата хостеса ще Ви съпроводи до съответния кабинет или зала като междувременно ще отговори и на Вашите допълнителни въпроси относно възможностите и вътрешния ред в медицинския център.